Ulefone
  • Title: CM13 Stable
  • Listed: 08/21/2016 1:26 pm
  • ROM Version: 6.0
  • You must be logged for ROM download.



Overall Rating : 4

952 total views, 1 today


  

CM13 Stable
CM13 Stable - Image 1CM13 Stable - Image 2CM13 Stable - Image 3CM13 Stable - Image 4CM13 Stable - Image 5

Author adMember Info

MOUNOUR65


DESCRIPTION


CM13 for doogee X5 stable no bugs , GESTURES working , rich of settings

Flash via recovery with full wipe and data format , you must be running android 6.0 to flash the  ROM

After flashing the ROM , immediatley flash GAPPS or it will give you errors on boot

 


Share Button

※Please make a backup of your device before installing or updating ROM


17 Responses to“CM13 Stable”







  1. 08/21/2016
    Posts: 1

    es estable pero no funciona bien la camara en mi doogee x6 se ve todo rojo y reconoce el telefono como si fuera un d5110

    it is stable but the camera does not work well in my Doogee x6 is all red and recognizes the phone as if it were a D5110

  2. paxster




    06/02/2015
    Posts: 36

    @MOUNOUR65 Fantastic my friend. thank you for the Rom. Shall give this one a go for sure.

    Regards Paxster;-)

  3. paxster




    06/02/2015
    Posts: 36

    Yes!! All working I had to edit the update-script like with the other zips in this thread… I had to remove 11120000.msdc0/ from the format and mount lines again, to install the zip from Twrp. I see Leadevincenzi never had this problem with his X6?.. But, like he said the Camera has a weird color tint mine is Pink..Sdcard working fine.

    I LOVE all the options that come with this ROM, inc changing the DPI to 280 which I like better. So much better that editing the Build.prop Hehe..

    Many thanks MOUNOUR65

    Regards Paxster;-)

     





  4. 04/27/2016
    Posts: 7

    So i did edited the update script file and now it shows Signal 11…

    • paxster




      06/02/2015
      Posts: 36

      Double ckeck your lines my friend. there are 5 in total to edit. Also the boot line at the bottom needs editing to:

      From: package_extract_file("boot.img", "/dev/block/platform/mtk-msdc.0/11120000.msdc0/by-name/boot");

      to: package_extract_file("boot.img", "/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/boot");

      Regards Paxster;-)

  5. paxster




    06/02/2015
    Posts: 36

    There is a partition error on the new version X6 just replacethe lines below in your "update-script" Please replace these lines in the update-script:
    From:
    format("ext4", "EMMC", "/dev/block/platform/mtk-msdc.0/11120000.msdc0/by-name/system", "0", "/system");mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/platform/mtk-msdc.0/11120000.msdc0/by-name/system", "/system");TO:
    format("ext4", "EMMC", "/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/system", "0", "/system");mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/system", "/system");
    
    This will fix the Error 6 in Twrp;-) Make sure you have Android V6 installed. There is 2 different makes of this model.
    Regards
    Paxster;-)
  6. paxster




    06/02/2015
    Posts: 36

    Sorry format text is not clear above: Just Delete this from the lines 11120000.msdc0/ 
    Or complete lines below
    From:
    format("ext4", "EMMC", "/dev/block/platform/mtk-msdc.0/11120000.msdc0/by-name/system", "0", "/system");
    mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/platform/mtk-msdc.0/11120000.msdc0/by-name/system", "/system");
    TO:
    format("ext4", "EMMC", "/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/system", "0", "/system");
    mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/system", "/system");
    
    This will fix the Error 6 in Twrp;-) Make sure you have Android V6 installed. There is 2 different makes of this model.
    Regards
    Paxster;-)
  7. paxster




    06/02/2015
    Posts: 36

    Ops, filling up the thread to much lol.. OK, I have uploaded the full zip with the R1 version of the Doogee X6. Use this version if you are getting errors in Twrp. HERE. Thanks To MOUNOUR65 for the Original.





  8. 04/21/2015
    Posts: 37

    THANKS EVERYONE FOR POSTING AND HELPING WITH THE INSTALATION!!! ITA TOTALLY WORTH IT!!! AMAZING! THANKS MAN FOR CHANGING THE ADD! IT REALLY HELPED ! I GOT THE BEST AUDIO I EVER HAD WITH THIS ROM!!!!! AMAZING!





    • 04/21/2015
      Posts: 37

      Well… Bugs appear sometimes… So bug No.1 is that all the youtube videos in the youtube app doesnt look right, the image is splited





    • 04/21/2015
      Posts: 37

      BUG SOLVED! JUST REBOOT SOMETIMES OR CHANGE YOUR DPI ;)





    • 04/21/2015
      Posts: 37

      Bug NO.1 isnt yet solved actually. Performance is really poor even piano tiles 2 is lagging but i saw that if ypu turn off the live display option youll get more performance





  9. 08/06/2016
    Posts: 29

    is it for doogee x5

    ?????????????????????????????????????





  10. 10/03/2016
    Posts: 2

    There is bug on camera 

     


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

banner