• Title: Prestigio PSP 5530 DUO
  • Listed: 08/18/2016 5:15 pm
  • ROM Version:6.0
  • You must be logged for ROM download.

Overall Rating : 1

343 total views, 1 today


Prestigio PSP 5530 DUO
Prestigio PSP 5530 DUO - Image 1Prestigio PSP 5530 DUO - Image 2

Author adMember Info



Some little bugs not important

ro.dewav.navbar_support = 1

to disable NAVBAR set 0 in place of 1

Share Button

※Please make a backup of your device before installing or updating ROM

6 Responses to“Prestigio PSP 5530 DUO”

  1. 04/21/2015
    Posts: 37


  2. paxster

    Posts: 36

    Nop!.. Still not able to flash these new Zips that have been Posted in the last Week. I can say that I have never had any problems with the Roms in this thread. Inc Previous ZIPs, Like the "PORT Asus Go"and The "Asus Mod X6". Please Note this thread is for the Doogee X6MTK6580, same as the X5. But a Little Bigger Screen. But still cannot flash these Zips.

    I have followed instructions and used every App I can think of. I am Using Twrp V.3.0.2 by Jemmini. Posted here for Android V5 and V6.

    I done a test and if you take the Boot.img out of the Zips and just flash that (for Test), your Phone will end up not Booting. So, the Porting of the Roms is not 100%. They are X5 Roms and Cannot be flashed on the X6. As stated in Twrp you get A Signal: Error 6.

    Please Guys. Test On Your X6 first if you have one? And as an option. Please post a Twrp Backup. system/boot/recovery.



  3. 09/15/2015
    Posts: 15

    Download zip, unzip it, delete boot.img rexip it back up, flash that.

    I have a mtk6580 phone, not doogee. I download these zips, put my boot img in and rezip, they always boot. THEN I start properly porting them to my phone.  I have no issues, X6, X5 etc…try that :)

    • paxster

      Posts: 36

      The script fails as soon as it states to format. I have found the Problem. In the Scripts it states: format("ext4", "EMMC", "/dev/block/platform/mtk-msdc.0/11120000.msdc0/by-name/system", "0", "/system");If you replace it with: format("ext4", "EMMC", "/dev/block/mmcblk0p18","0","/system");The Zip uncompresses all ok. You have to change the mount line also. Weird!! Testing more now lol..




  4. paxster

    Posts: 36

    "Yes all Uncompresses and installs"ok, but not booting, After looking at the twrp recovery log it states partition 18,which i changed to, but found in the Asus Go zip the script states Format Partition 21 lol.. I shall give that a go. But I will check properly through MTK Tools for the partitions.. Regards Paxster;-) 

  5. paxster

    Posts: 36

    There is Partitions error in the "update-script"Please replace these lines in the update-script:
    format("ext4", "EMMC", "/dev/block/platform/mtk-msdc.0/11120000.msdc0/by-name/system", "0", "/system");mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/platform/mtk-msdc.0/11120000.msdc0/by-name/system", "/system");TO:
    format("ext4", "EMMC", "/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/system", "0", "/system");mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/system", "/system");This will fix the Error 6 in Twrp;-) Make sure you have Android V6 installed. I am not sure why you have to do this?. Maybe there is 2 different makes of this model.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.